Aardappelen met mosterd, honing en peterselie
- 18
- mrt
Aardappelen schillen is niet nodig! Daarnaast is het makkelijk en vol met smaak waardoor je geen slechte vette saus hoeft te gebruiken.

- 2 personen
- 25 minuten
- Was de aardappelen.
- Snij evt. grote aardappelen in stukken zodat de kooktijd verminderd.
- Kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar. Prik er met een vork in om de gaarheid te bepalen. (Als je er niet doorheen komt dan is hij nog niet gaar.)
- Doe de olie in een koekenpan en bak de aardappelen 2 tot 10 minuten.
- Bestrooi met peper en zout.
- Doe de mosterd en de vloeibare honing erbij en stuk de aardappelen zodat de mosterd goed verdeeld word.
- Haal de pan van het vuur.
- Versnipper de verse peterselie en gooi over de aardappelen.
Weinig tijd? Dan kan je de aardappelen iets langer laten koken en 1 minuut bakken met de mosterd.
Ingrediënten
500g aardappelen (iets kruimelig of vastkokend)
1 tl dijon mosterd
1 tl grove mosterd
2 el peterselie
1 el olie