Pasta Galerij
Er is ongelofelijk veel verschillende soorten pasta's: tagliatella, farfalle, conchiglie, penne, tortelini, lasange en ga zo maar door. En met die soorten valt nog eens flink te variëren: volkoren, met spinazie, met tomaat, als koude salade, in de soep, enz. Je kan dus gemakkelijk een week pasta eten, zonder het gevoel te hebben dat je hetzelfde eet.
Parmigana
Voor dit gerecht moet je toch wel een tijd in de keuken staan. Als je eenmaal aan tafel zit te smullen, begrijp je waarom je zolang in de keuken hebt gestaan.
Romige pasta met garnalen en courgette
Heerlijk frisse pasta om de pan bij schoon te likken.
Spaghetti met mozarella en tomatentapenade
Zonder tapenade is deze pasta zeker niet compleet, laat die dus niet achterwege.
Tagliatelle met garnalen en zongedroogde tomaatjes
Een pasta met lekker veel garnalen, mjom.
Tagliatelle met spinazie, geitenkaas en seranoham
Pasta met een portie ijzer en een crunch.
Tortellini met zalm en pestosaus
Dit recept is snel en lekker. Als je niet zo van rucola houd, doe je net als mij er iets minder in.
Lasagne van kipfilet en courgette met citroensaus
Een heerlijk verfrissende en lichte lasagne waarbij genodigden met puppy-ogen om meer zullen vragen.
Lasagne met pruimen, courgette en geitenkaas
Een lasagne met pruimen zie je niet vaak, maar boy oh boy lekker is het wel.