Gevulde eieren

Het hapje dat bij ons bij elke feest wel op tafel komt.

Gevulde eieren
4 personen
30 minuten
  1. Kook de eieren in 8 minuten hard.
  2. Snijdt ze doormidden en haal de dooiers er voorzichtig met je vingers uit en doe ze in een
    kommetje.
  3. Prak het eigeel met een vork.
  4. Meng hier een beetje crème fraîche en mayonaise doorheen, zodat het romig word.
  5. Voeg vervolgens de peper, zout, nootmuskaat en kerrie naar smaak toe.
  6. Vul de lege eieren met een spuitzak.
  7. Meng de garnalen met de mayonaise, basilicum en tomaatjes.
  8. Garneer met een beetje peterselie, bieslook, stukje paprika of iets anders feestelijk.

De kruiden in de eieren maak ik altijd op gevoel. Ik zal in de toekomst de hoeveelheden proberen te achterhalen.

Ingrediënten

8-12 Eieren
Crème fraîche
Mayonaise
Peper
Zout
Nootmuskaat
kerrie masala

Post Tagged with

Add a Facebook Comment