Gemarineerde biefstuk met chimichurri saus
        
        - 23
 - apr
 
Een biefstuk met een heerlijk sausje dat ook geweldig past bij een BBQ.
- 4 personen
 - 10 minuten + 1 uur marineren
 
- Gooi de kruiden voor de marinade bij elkaar en meng.
 - Wrijf wat olie over de biefstukken en smeer ze vervolgens in met het kruidenmengsel.
 - Laat de biefstuk een uur marineren
 - Doe de ingrediënten voor de chimichurri saus bij elkaar en pureer met een staafmixer.
 - Bak de biefstuk naar wens.
 
Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade
In de foto zie je een simpele salade van grapefruit met komkommer.
Recept gevonden op Life’s Ambrosia
Ingrediënten
1 el olie
4 biefstukken
Voor de Marinade
½ tl peper
½ tl geperste knoflook
1 tl zout 
¼ tl komijn 
snufje cayennepeper
¼ tl chilipoeder
Voor de Chimichurri
3 tenen knoflook
1 us cup (136 ml) licht gestapelde verse korianderblaadjes
1 us cup (136 ml) gestapelde platte peterselieblaadjes
½ tl zout 
¼ tl komijn
80 ml witte wijn azijn
½ tl gehakte rode peper 
90 tot 120 ml olijfolie






