IJsje van mango en banaan

Ik ben dol op ijsjes, maar een zelfgefabriceerd ijsje is net wat leuker dan een ijsje van de supermarkt.

zelfgemaakt ijsje van mango en banaan
6 stuks
15 minuten+ vriestijd

80kcal zonder chocolade

  1. Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer.
  2. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel.
  3. Laat dit mengsel hard worden.
  4. Snijd de mango in stukjes en pers de limoen uit
  5. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa.
  6. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes het banaan-kokosmengsel.
  7. Wacht tot hij bevroren is (in de vriezer ca. 5 uur bevriezen.)

Lekker met gesmolten chocolade

Recept komt uit kookboek IJslolly’s

Ingrediënten

1 banaan
200ml kokosmelk
2 el suiker
1 mango, geschild en pit verwijderd
1 limoen, uitgeperst

Post Tagged with , , ,

Add a Facebook Comment