Ovenschotel van aardappel, paprika en kaas

Een verrassende vegetarische ovenschotel.

Aardappel met paprika en feta
4 personen
40 minuten
  1. Schil en was de aardappelen.
  2. Snij ze in plakjes en kook ze ca. 5 min.
  3. Snij de paprika’s in stukjes.
  4. Snipper ui en knoflook, en fruit ze kort in olie.
  5. Gooi de paprika en paprikapoeder erbij. Bak samen nog een minuut.
  6. ½ kopje water toevoegen en nog 5 minuten doorkoken.
  7. Aardappelplakjes verdelen over ingevette ovenschaal en bestrooien met beetje zout.
  8. Paprikamengsel hier overheen verdelen, en in blokjes gesneden feta er op.
  9. Schaal afdekken met deksel of folie en 15 min in een op 200 graden voorverwarmde oven bakken.
  10. Folie verwijderen en 10 minuten onafgedekt doorbakken.

Heerlijk met salade met duif, peer en cashew.

Recept gevonden op urbanwasted.com

Ingrediënten

2 uien
teentje knoflook
Olijfolie
2 gele paprika’s
2 tl paprikapoeder
1kg aardappels
zout
300 gram Feta-kaas

Post Tagged with ,

Add a Facebook Comment