Ovenschotel van aardappel, paprika en kaas
- 30
- nov
Een verrassende vegetarische ovenschotel.
- 4 personen
- 40 minuten
- Schil en was de aardappelen.
- Snij ze in plakjes en kook ze ca. 5 min.
- Snij de paprika’s in stukjes.
- Snipper ui en knoflook, en fruit ze kort in olie.
- Gooi de paprika en paprikapoeder erbij. Bak samen nog een minuut.
- ½ kopje water toevoegen en nog 5 minuten doorkoken.
- Aardappelplakjes verdelen over ingevette ovenschaal en bestrooien met beetje zout.
- Paprikamengsel hier overheen verdelen, en in blokjes gesneden feta er op.
- Schaal afdekken met deksel of folie en 15 min in een op 200 graden voorverwarmde oven bakken.
- Folie verwijderen en 10 minuten onafgedekt doorbakken.
Heerlijk met salade met duif, peer en cashew.
Recept gevonden op urbanwasted.com
Ingrediënten
2 uien
teentje knoflook
Olijfolie
2 gele paprika’s
2 tl paprikapoeder
1kg aardappels
zout
300 gram Feta-kaas