Bruschetta

Dit Italiaanse hapje aten we voor het eerst in Italië. Sindsdien hebben we er eigenlijk geen afscheid meer van genomen.

Geroosterd brood met tomaten
3 personen
15 minuten
  1. Snij de tomaten in kleine blokjes en doe het in een kom.
  2. Snij de ui in kleine stukjes en gooi het bij de tomaten.
  3. knip de basilicumblaadjes boven de kom in kleine stukjesknip de basilicumblaadjes boven de kom in kleine stukjes
  4. Gooi er wat peper, olijfolie en een uitgeperst teentje knoflook bij (als er nog geen knoflook in het broodje zit dan).
  5. Leg het tomatenmengsel op de broodjes

Ingrediënten

circa. 8 middelgrote- tomaten
1 kleine ui
6 verse basilicum blaadjes
olijfolie
1 teentje knoflook
peper
stokbrood-sneedjes (onder de grill geroosterd) of bruschetta broodjes van bv aldi

Add a Facebook Comment