Tortellini met amandelen

This is fast-food tortellini for you.

Tortellini met zongedroogde tomaten, roomsaus en geroosterde amandelen
3 a 4 personen
10 minuten
  1. Rooster de amandelen.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snij de ui in stukjes, de courgette in kleine dobbelsteentjes en de tomaatjes in kleine stukjes.
  4. Fruit de knoflook en de ui met wat olie in een koekenpan.
  5. Bak de courgette ca. 3 min mee en voeg dan de tomaatjes toe.
  6. Laat de pasta uitlekken wanneer hij gaar is.
  7. Doe de gare en uitgelekte tortellini terug in de pan en gooi daar de knoflook, ui, courgette en tomaatjes bij. Voeg vervolgens de slagroom erbij en blijf roeren tot het gehele mengsel warm en goed verdeeld is.
  8. Serveer met de amandelen.

Serveer er een lekkere salade bij!

Recept gevonden in de Eigenrecept.nl

Ingrediënten

2 Zakjes (gele) Tortellini
2 Tenen Knoflook
1 Kleine Ui
1 Kleine Courgette
10 Semi-zongedroogde Tomaten
150 ml Slagroom
80 g Amandel Schaafsel

Add a Facebook Comment

Voeg een Comment toe

*

*