Tortellini met zalm en pestosaus

Dit recept is snel en lekker. Als je niet zo van rucola houd, doe je net als mij er iets minder in.

Spinazie tortellini met zalm pesto en rucola
2 personen
20 minuten
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de zalm in reepjes van 1,5 cm
  3. Meng de pesto met de creme fraiche en verwarm deze zachtjes in een grote pan.
  4. Laat de tortellini uitlekken en roer ze met de zalmreepjes en de
    citroenrasp door het pestomengsel.
  5. Neem de pan van het vuur en verdeel de rucola en slamelange over 2 borden. Schep de pasta eroverheen

Recept gevonden in de tastyweb.nl

Ingredi├źnten

250g verse groene tortellini
zout
1,5 el verse pesto
2 dl creme fraiche
200 g gerookte zalm
1 tl geraspte citroenschil
30 g rucola
75 g rucola slamelange

Post Tagged with , ,

Add a Facebook Comment