Gebakken ei met tijmpesto en citroen crème

Maak een simpel eitje verrukkelijk met deze pesto en crème.

Geroosterd brood met ei, tijmpesto en citroen crème
1 persoon
15 minuten
  1. Haal de tijmblaadjes van het takje af.
  2. Ontdooi de spinazie of hak de verse spinazie fijn.
  3. Bak de pijnboompitjes kort.
  4. Rasp de kaas en pers de knoflook uit.
  5. Doe alle ingrediënten voor de pesto bij elkaar en maal fijn met een staafmixer of stamp fijn met een vijzel.
  6. Maak de citroen crème door wat citroen te raspen en dit samen met een knijpje citroensap te mengen met de crème fraîche.
  7. Rooster de broodjes knapperig. en smeer in met de pesto en de citroen crème.
  8. Bak de eieren en serveer op de ingesmeerde broodjes.

Recept gevonden op 5 & Spice

Ingrediënten

2 knapperig gegrild of gebakken broodjes
2-3 eieren
peper en zout

Tijmpesto
1tl tijm
1tl olijfolie
1tl parmezaanse kaas
2el spinazie
1cm knoflook
1tl pijnboompitten
¼ tl zout

Citroen crème
2el crème fraîche
½ tl citroen rasp
1 tl citroensap
zout

Post Tagged with , ,

Add a Facebook Comment

Voeg een Comment toe

*

*