Cajunsteak

Een goed gekruide biefstuk vol smaak.

Steak met Cajunkruiden
4 personen
10 minuten + 15 minuten marineren
  1. Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. (Ca. 30 min uit de koelkast)
  2. Doe de oregano, cayennepeper, gebakken uitjes, het paprikapoeder, knoflookpoeder en zeezout in de vijzel en maal fijn.
  3. Bestrijk de biefstuk met 2 el olie en wrijf het cajunkruidenmengsel op de biefstukken. Laat ca. 15 minuten marineren.
  4. Gril het vlees (op de bbq of grilpan) in ca. 6 minuten medium (of naar smaak) gaar. Keer regelmatig.
  5. Neem van de gril, besprenkel met wat citroensap en laat 5 min. rusten in aluminiumfolie.

Recept gevonden op ah.nl

Ingredi├źnten

4 biefstukken
1 tl gedroogde oregano
mespunt cayennepeper
4 el gebakken uitjes
2 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
2 tl grof zeezout
4 el olijfolie

Add a Facebook Comment