Tomaatjes gevuld met garnalen

Als je het schoon wilt houden moet je het tomaatje in 1 hap opeten.

Tomaatjes gevuld met garnalen
10 stuks
20 minuten
  1. Neem hiervoor kleine stevige tomaatjes, maar geen cherry tomaatjes want die zijn te klein.
  2. Snijdt de onderkant (bolle kant) van de tomaten, zodat ze straks niet zullen omrollen.
  3. Maak de tomaten leeg met een dessertlepel. Het vruchtvlees kan je opeten, weggooien of je droogt de pitjes en maakt een tomatenplantje.
  4. Maak de cocktailsaus door alle ingrediënten door elkaar te mixen. Het is een alcohol vrije versie, waarbij niemand het verschil zal proeven. Wil je er toch alcohol bij doe er dan 1 tl sherry en 1 tl cognac bij.Proef of de saus goed op smaak is.
  5. Meng de garnalen met de cocktailsaus en schep het geheel voorzichtig in de tomaatjes.
  6. Je kan de onderkantjes er weer opleggen of iets anders gebruiken ter versiering.

Ingrediënten

10 kleine tomaten (diameter ca 5 cm)
200g garnalen

Cocktailsaus
3 el mayonaise
1 el ketchup
1 tl paprikapoeder
3 druppels worcestershire saus

Post Tagged with

Add a Facebook Comment