Tagliatelle met garnalen en zongedroogde tomaatjes
- 26
- nov
Een pasta met lekker veel garnalen, mjom.

- 3 personen
- 20 minuten
- Snij de tomaatjes in kleinere stukjes.Versnipper de basilicum en pers de knoflook uit.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit de knoflook even met wat olie in een koekenpan.
- Bak de garnalen bij de knoflook 20-30 sec. per kant. Voeg de wijn toe en laat in 2 min. voor de helft verdampen.
- Voeg de tomatenpuree en peper en zout naar smaak toe.
- Meng de pasta met de garnalen, de tomaten en versnipper de basilicum erover.
- Snij de citroen in kwarten en serveer met elk bord een stukje citroen.
Serveer er een lekkere salade bij!
Recept gevonden in de Allerhande
Ingrediënten
500 g reuzengarnalen/wokgarnalen
300 g tagliatelle
3 el olijfolie
3 tenen knoflook
125 ml droge witte wijn, fris en fruitig
1 blikje tomatenpuree (70 g)
3 el semi-zongedroogde tomaten
5 g basilicum blaadjes
1 citroen