Broccolistamppot met zongedroogde tomaatjes en feta
- 29
- nov
Wortelen en uien zijn niet de enige ingrediënten die lekker zijn met aardappelpuree.

- 4 personen
- 30 minuten
- Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
- Was de aardappelen en kook ze gaar in ca. 20 min.
- Maak intussen de broccoli schoon en snijd in roosjes.
- Voeg de broccoli de laatste 4 – 5 minuten toe aan de aardappels en kook alles gaar.
- Laat intussen de semi-zongedroogde tomaatjes uitlekken en snijd ze wat kleiner.
- Snijd de feta in blokjes.
- Giet de aardappels en de broccoli af, stoom ze even droog en stamp alles grof, met een klontje boter en een beetje warme melk.
- Meng de zongedroogde tomaatjes er doorheen en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de feta over de stamppot en serveer.
Lekker met stukjes gegrilde kip
Recept gevonden op de blog van Caroline Brouwer
Ingrediënten
1 kilo (kruimige) aardappels
zout
peper
2 kleine stronken broccoli
180g semi-zongedroogde tomaatjes
150 g Griekse feta
flinke klont boter
beetje melk
evt. Kip