Zomerse salade met kip en nectarines
- 27
- nov
Een lekkere frisse salade. Perfect met een lekker gegrild kippetje.
- 2 personen
- 10 minuten
- Snij of scheur de kip en seranoham in stukjes.
- (Schil en) snij de nectarines in schijfjes.
- Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge pan.
- Leg de gemengde sla op 2 borden. Verdeel het kipvlees, serranoham en nectarines erover en bestrooi met de hazelnoten. Giet de vinaigrette erover en serveer.
Recept gevonden op Uit de keuken van Levine
Ingrediënten
2 handen vol gemengde sla (bijvoorbeeld eikenblad,lollo rosso, rucola)
180 g gare kip
50 g serranoham
2 rijpe nectarines
handje hazelnoten
Vinaigrette:
3 el hazelnootolie
1 el witte wijnazijn
mespunt mosterd
zout, peper