Tomaatjes gevuld met zalm en garnaalspies

Restje zalm? Verwen jezelf dat met dit hapje.

Tomaatjes gevuld met zalm en garnaal met avocado en komkommer
2 personen
10 minuten
  1. Snij de onderkant van de tomaatjes eraf en schep het vruchtvlees eruit met een theelepeltje.
  2. Snij de zalm in kleine stukjes.
  3. Knip de bieslook in stukjes van 0,5 cm.
  4. Doe de mayonaise, crème fraîche en bieslook in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Schep de zalm door het sausje.
  6. Doe voorzichtig het zalm-mengsel in de uitgeholde tomaatjes en zet het kontje er weer op.
  7. Snij de komkommer twee keer doormidden in de lengte. Snij er vervolgens in de breedte kleine stukjes van.
  8. Snij de avocado in even grote stukjes
  9. Bak ongare garnalen ca. 1 minuut per kant in wat olie tot ze mooi roze kleuren.
  10. Rijg de komkommer, avocado en garnalen aan cocktailprikkers.

Ingrediënten

4 middelmatige tomaten
50g zalm
1 volle el mayonaise
1 volle el crème fraîche
1 el bieslook
peper
zout
5 cocktail-/ jumbo-garnalen
½ avocado
7 cm komkommer

Post Tagged with , , ,

Add a Facebook Comment