Meloen salade met kip
- 27
- nov
Een salade dat wonderschoon in de helft van de meloen geserveerd kan worden.
- 2 personen
- 25 minuten
- Halveer de meloen, verwijder de pitten en schep met een meloenbolletjeslepel zoveel mogelijk meloenbolletjes uit de halve meloenen. Zorg ervoor dat je de schilhelften heel blijven.
- Snij de gerookte kipfilet in blokjes.
- Hak de cashewnoten en was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes.
- Schep in een schaal de veldsla met olie en citroensap om.
- In een kommetje mayonaise, kerrie en paprikapoeder door elkaar roeren en er 4-seizoenenpeper boven malen.
- Meloenbolletjes, kip en paprika door de veldsla scheppen.
- Salade in meloenhelften scheppen (en de rest van de salade in een schaal er apart bijgeven).
- Serveer met het sausje en de cashewnoten.
Recept gevonden op silvo.nl
Ingrediënten
1 Galia meloen
200 gram gerookte kipfilet
2 el cashewnoten
½ rode paprika
75 g veldsla
1 el sinaasappel olijfolie
1 el citroensap
2 el yogonaise/ mayonaise
2 tl Kerrie
½ tl Paprikapoeder (Mild)
4-Seizoenen peper