Meloen salade met kip

Een salade dat wonderschoon in de helft van de meloen geserveerd kan worden.

Prachtig geserveerde galia meloen salade met kip
2 personen
25 minuten
  1. Halveer de meloen, verwijder de pitten en schep met een meloenbolletjeslepel zoveel mogelijk meloenbolletjes uit de halve meloenen. Zorg ervoor dat je de schilhelften heel blijven.
  2. Snij de gerookte kipfilet in blokjes.
  3. Hak de cashewnoten en was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes.
  4. Schep in een schaal de veldsla met olie en citroensap om.
  5. In een kommetje mayonaise, kerrie en paprikapoeder door elkaar roeren en er 4-seizoenenpeper boven malen.
  6. Meloenbolletjes, kip en paprika door de veldsla scheppen.
  7. Salade in meloenhelften scheppen (en de rest van de salade in een schaal er apart bijgeven).
  8. Serveer met het sausje en de cashewnoten.

Recept gevonden op silvo.nl

Ingrediënten

1 Galia meloen
200 gram gerookte kipfilet
2 el cashewnoten
½ rode paprika
75 g veldsla
1 el sinaasappel olijfolie
1 el citroensap
2 el yogonaise/ mayonaise
2 tl Kerrie
½ tl Paprikapoeder (Mild)
4-Seizoenen peper

Post Tagged with , , ,

Add a Facebook Comment