Bevroren druiven met kaneelroom
- 25
- nov
Dit simpele toetje legt de druk op de perfecte slagroom, als de slagroom niet stijf genoeg of té stijf is dan valt te toetje tegen.

- 4 personen
- 10 minuten + 20 minuten koelen
- Was de druiven, verdeel ze in kleine trosjes of haal ze los van de tros en laat ze goed uitlekken.
- Bestrooi ze voor ze helemaal droog zijn met een dun laagje poedersuiker en schud het teveel poedersuiker af.
- Zet de trosjes 20 minuten voor het serveren in de diepvries.
- Klop de slagroom met de suiker, de kaneel en de likeur bijna stijf
- Verdeel de druiven over de desserbordjes en serveer met de kaneelroom. (Als je kleine trosjes hebt kan je de kaneelroom ook als dipsaus gebruiken.
Lekker met amaretti, bitterkoekje of cantuccini
Recept komt van smulweb
Ingrediënten
300 gblauwe druiven
300 gwitte druiven
50 gpoedersuiker
¼ liter slagroom
1 borrelglas amaretto
2 el suiker
1 tl kaneel