Makreelsalade met grapefruit, druiven en lijnzaad

Makreelsalade met grapefruit druiven en lijnzaad

Mmmmmmmmmmakreelsalade

2 personen
30 minuten

Ingrediënten

200-300g gerookte makreel
1 grapefruit
12 druiven
1 bruine boterham
10cm komkommer
2 el lijnzaad
(eikenblad melange) sla

Voor de saus
2 el crème fraîche
½ limoen
1 lente-ui
4 blaadjes munt
peper
water

Lees meer →

Salade met druif, peer en cashew

Salade met fruit, kaas en noten

Als ik aan een salade als bijgerecht denk, dan komt dit recept meteen in me op. De enige truc is een sappige peer en druiven in huis hebben.

2 personen
10 minuten

Ingrediënten

150g gemengde sla
1 peer
2 handjes pitloze druiven
2 dikke plakken oude kaas
handje cashewnoten
(1 kleine wortel)

Lees meer →
Post Tagged with , , ,

Bevroren druiven met kaneelroom

Bevroren druiven met kaneelroom

Dit simpele toetje legt de druk op de perfecte slagroom, als de slagroom niet stijf genoeg of té stijf is dan valt te toetje tegen.

4 personen
10 minuten + 20 minuten koelen

Ingrediënten

300 gram blauwe druiven
300 gram witte druiven
50 gram poedersuiker
0,25 liter slagroom
1 borrelglas amaretto
2 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel

Lees meer →
Post Tagged with ,