Bevroren druiven met kaneelroom

Bevroren druiven met kaneelroom

Dit simpele toetje legt de druk op de perfecte slagroom, als de slagroom niet stijf genoeg of té stijf is dan valt te toetje tegen.

4 personen
10 minuten + 20 minuten koelen

Ingrediënten

300 gram blauwe druiven
300 gram witte druiven
50 gram poedersuiker
0,25 liter slagroom
1 borrelglas amaretto
2 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel

Lees meer →
Post Tagged with ,

Aarbeien-Cantucctini-Parfait

aarbeien-cantucctini-parfait

Een soort strawberry-cheesecake van Ben & Jerry maar dan met een Italiaanse twist en een karamel-toffe saus. Hmmmmm

8 personen
30 minuten + een nacht voor het vriezen

Ingrediënten

Voor de parfait:
400 g aardbeien, in kleine stukjes
100 g cantuccini (Italiaanse koekjes), in stukjes
amandellikeur (bijv amaretto)
500 ml slagroom
160 g suiker
4 eieren
3 eidooiers

Voor de saus:
150 g suiker
250 ml slagroom
100 ml Baileys

Lees meer →
Post Tagged with , , , ,