
- 2 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
1 ciabatta
1 mozzarella
75g rucola
1 avocado
1 teentje knoflook
1 el pijnboompitten
2-3 el olijfolie
2-3 el water
3 el Parmezaanse kaas
3 tomaten
4 plakken parmaham
1 ciabatta
1 mozzarella
75g rucola
1 avocado
1 teentje knoflook
1 el pijnboompitten
2-3 el olijfolie
2-3 el water
3 el Parmezaanse kaas
3 tomaten
4 plakken parmaham
6 handjes sla (verse spinazie, rucola, ect)
130g Quinoa
ca. 150g feta
3 kiwi’s
1 mango
2 middelgrote tomaten
3 handjes rozijnen/cranberry’s
½ rode ui
3 handjes walnoten
zout & peper
Ik gebruik vaak stokbrood voor deze overheerlijke hap. Het is een monster van een clubsandwich, dus een schoon gezicht zal je er niet aan overhouden. Maar oeeeh wat is hij lekker.
75 g rucola
150 g verse roomkaas
125 g cocktailgarnalen
3 el mayonaise
2 el zongedroogde tomatentapenade
12 sneetjes brood (Pain Blonde, zonnepitbrood of 2 a 3 stokbroden)
3 vleestomaten
150 g gerookte kipfilet, in plakjes
Dit recept is snel en lekker. Als je niet zo van rucola houd, doe je net als mij er iets minder in.
250g verse groene tortellini
zout
1,5 el verse pesto
2 dl creme fraiche
200 g gerookte zalm
1 tl geraspte citroenschil
30 g rucola
75 g rucola slamelange
Simpel, snel en lekker.
350 g pasta
6 el pesto
3 el olijven
4 el semi-zongedroogde tomaten
100 g rucola sla
2 bollen mozzarella
400 g gerookte kip
100 g rozijnen
50 g pijnboompitten