Bagel met mangosalade, ham en ei
- 28
- nov
Deze bagel is lekker fris en zoet. Let op dat de mango niet van je bagel glijd.

- 4 personen
- 10 minuten
- Kook de eieren hard in 8 min. Laat ze schikken en snij ze in plakjes.
- Schil en snij de mango in stukjes van circa 0,5 cm.
- Snij de bosui in ringetjes en knip de peterselie fijn.
- Meng de mangoblokjes met geraspte citroenschil, bosui, peterselie, mayonaise en wat zout en peper
- De bagels overlangs halveren en evt. in een hete grillpan op de snijkanten roosteren.
- Sla erover verdelen en de mangosalade erover verdelen.
- Plakje boerenham en ei erover verdelen en afdekken me andere bagelhelft.
Recept gezien in folder van Aldi
Ingrediënten
1 mango
1 el cirtoenschil
1 bosui
2 el peterselie
1 el mayonaise
4 bagels
handje veldsla
100 g boerenham
3 eieren