Bagel met mangosalade, ham en ei

Deze bagel is lekker fris en zoet. Let op dat de mango niet van je bagel glijd.

Zoet zomerse bagel met mango, ham en ei
4 personen
10 minuten
  1. Kook de eieren hard in 8 min. Laat ze schikken en snij ze in plakjes.
  2. Schil en snij de mango in stukjes van circa 0,5 cm.
  3. Snij de bosui in ringetjes en knip de peterselie fijn.
  4. Meng de mangoblokjes met geraspte citroenschil, bosui, peterselie, mayonaise en wat zout en peper
  5. De bagels overlangs halveren en evt. in een hete grillpan op de snijkanten roosteren.
  6. Sla erover verdelen en de mangosalade erover verdelen.
  7. Plakje boerenham en ei erover verdelen en afdekken me andere bagelhelft.

Recept gezien in folder van Aldi

Ingredi├źnten

1 mango
1 el cirtoenschil
1 bosui
2 el peterselie
1 el mayonaise
4 bagels
handje veldsla
100 g boerenham
3 eieren

Post Tagged with , , ,

Add a Facebook Comment