Broodje uit de oven met geitenkaas en peer

Een lekker warm broodje dat als zoete verleiding bij de lunch of als bijgerecht bij een soepje gegeten kan worden.

Warm broodje met geitenkaas, peer, honing en maanzaad
2 personen
10 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de peer en snij hem in kleine stukjes.
  3. Verdeel de geitenkaas over halve stukjes brood.
  4. Verdeel de peer erbovenop.
  5. Knijp wat honing zigzaggend over de broodjes.
  6. Bestrooi met wat maanzaad.
  7. Leg de broodjes voor 5-15 minuten in de oven tot ze lekker warm zijn.

Geen peer? Appel is natuurlijk ook lekker.

i.p.v. maanzaad kan je ook walnoten of pijnboompitten gebruiken

Ingrediënten

Afgebakken Stokbrood of harde broodjes
100g geitenkaas
1 tl honing
1 grote peer
1 tl maanzaad

Post Tagged with ,

Add a Facebook Comment