
Excellent friszoet broodje met verfijnde smaak.
- 2 broodjes
- 10 minuten
Ingrediënten
2 broodjes of 4 sneetjes
2 el geitenkaas
2 el abrikozenjam
½ appel
2 aardbeien
½ citroen
6 verse blaadjes basilicum
Excellent friszoet broodje met verfijnde smaak.
2 broodjes of 4 sneetjes
2 el geitenkaas
2 el abrikozenjam
½ appel
2 aardbeien
½ citroen
6 verse blaadjes basilicum
Een lekker warm broodje dat als zoete verleiding bij de lunch of als bijgerecht bij een soepje gegeten kan worden.
Afgebakken Stokbrood of harde broodjes
100g geitenkaas
1 tl honing
1 grote peer
1 tl maanzaad
Een lasagne met pruimen zie je niet vaak, maar boy oh boy lekker is het wel.
1 grote of 2 kleine courgettes
200g geitenkaas
handje verse basilicum
6 lasagne bladen
5 sappige pruimen
gepelde tomaten 400g (blik of vers)
1 blikje tomatenpuree 70g
1 teen knoflook
beetje oregano
Ottolengi is o.a. bekend om zijn triomfante (vegetarische) gerechten met eerlijke en pure ingrediënten. Dit was mijn eerste kennismaking met een van zijn recepten en oh boy wat was de taart lekker.
200 g cherrytomaatjes
2 el olijfolie, plus extra voor over de tomaatjes
500 g krielaardappeltjes, met schil
1 grote ui, in dunne ringen
40 g fijne kristalsuiker
10 g boter
3 takjes verse oregano
150 g harde geitenkaas, in plakken
200 g bladerdeeg, dun uitgerold
zout en zwarte peper
Pasta met een portie ijzer en een crunch.
Peper, zout
350 gram tagliatelle
1 el olijfolie
1 ui
1 teentje knoflook
evt. 250 g champignons
450 g verse spinazie
150 g serranoham
180 g zachte geitenkaas
50 g pijnboompitten