Griekse bifteki
- 09
- dec
Een pittig gehaktrolletje gevuld met feta.

- 2 personen
- 30 minuten + 40 kruiden laten intrekken
- Snijd de ui in zeer kleine stukjes.
- Vermeng het gehakt met alle ingrediënten en laat het lekker intrekken. Hoe langer het staat, hoe kruidiger het gehakt is.
- Maak van het gehakt 4 dunne lappen deeg. Snijd de feta in lange dunne plakken. Leg de plakken tussen het gehakt en druk de zijkanten dicht.
- Grill het gehakt ongeveer 15 tot 20 minuten in de grillpan.
Lekker met gepofte aardappelen met tzatziki en tomaten(salade)
Recept gevormd door verschillende recepten op internet te vergelijken.
Ingrediënten
300 gram half om half gehakt
1 klein uitje
2 a 3 teentjes knoflook
1 el citroensap
2 tl verse munt
3 el paneermeel
1,5 eetlepels paprikapoeder
1 ei
1 theelepel gedroogde oregano
verse feta
zout en peper