Zomerse mango-kip salade

Deze simpele salade met dressing van lekkere azijn en olijvenolie brengt het gerecht tot een hoger niveau.

Tip:De olie en azijn kan je kopen bij een olie speciaalzaak. Gooi er niet zomaar olijvenolie bij.

Zomerse mango-kip salade
2 personen
10 minuten
  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing (en laat afkoelen)
  2. Rooster de pijnboompitjes voor ca 2 min.
  3. Snijd de kip, mozzarella, en mango in stukjes.
  4. Gooi de kip, mozarella, mango,pijnboompitjes en de veldsla bij elkaar.
  5. Meng voor de dressing ⅓ deel granaatappelazijn, ⅔ deel sinaasappelolijfolie door elkaar.
  6. Voeg als laatste de eieren toe.

Lekker met stokbrood

Recept gezien op Foodelicious

Ingrediënten

1 gerookte kipfilet (ca. 200 g)
1 bolletje mozzarella
1 zakje veldsla
150-200 gram pasta (bijvoorbeeld schelpjes)
1 rijpe mango
handjevol pijnboompitjes
granaatappelazijn of frambozenazijn
Sinaasappel-olijfolie

Post Tagged with , , ,

Add a Facebook Comment