Zomerse mango-kip salade
- 27
- nov
Deze simpele salade met dressing van lekkere azijn en olijvenolie brengt het gerecht tot een hoger niveau.
Tip:De olie en azijn kan je kopen bij een olie speciaalzaak. Gooi er niet zomaar olijvenolie bij.
- 2 personen
- 10 minuten
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing (en laat afkoelen)
- Rooster de pijnboompitjes voor ca 2 min.
- Snijd de kip, mozzarella, en mango in stukjes.
- Gooi de kip, mozarella, mango,pijnboompitjes en de veldsla bij elkaar.
- Meng voor de dressing ⅓ deel granaatappelazijn, ⅔ deel sinaasappelolijfolie door elkaar.
- Voeg als laatste de eieren toe.
Lekker met stokbrood
Recept gezien op Foodelicious
Ingrediënten
1 gerookte kipfilet (ca. 200 g)
1 bolletje mozzarella
1 zakje veldsla
150-200 gram pasta (bijvoorbeeld schelpjes)
1 rijpe mango
handjevol pijnboompitjes
granaatappelazijn of frambozenazijn
Sinaasappel-olijfolie