Tagliatelle met spinazie, geitenkaas en knapperige seranoham
- 26
- nov
Pasta met een portie ijzer en een crunch.

- 4 personen
- 25 minuten
- Kook de pasta en laat uitlekken.
- Snipper de ui en pers de knoflook uit. Fruit beide in de olijfolie.
- Snijd/scheur de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een antiaanbakpan knapperig, leg ze daarna op een keukenpapiertje.
- Rooster ondertussen de pijnboompitjes
- (Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten
met de ui mee.) - Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
- Roer de tagliatelle door het spinaziemengsel, leg de plakjes serranoham erop, verkruimel de geitenkaas en leg samen met de pijnboompitjes op de pasta.
Recept gevonden op Smulweb
Ingrediënten
Peper, zout
350 gram tagliatelle
1 el olijfolie
1 ui
1 teentje knoflook
evt. 250 g champignons
450 g verse spinazie
150 g serranoham
180 g zachte geitenkaas
50 g pijnboompitten