Fruit fondue

Fruit fondue

OoooOooh zo verrukkelijk en super-de-luxe lunch, brunch of nagerecht. Perfect voor Pasen, Kerst of andere feestelijke gelegenheid.

2 personen
40 minuten

Ingrediënten

handje amandelen
handje hazelnoten
handje crunshy cruesli
5 grote blaadjes munt
handje kristalsuiker
handje chocolade naar smaak
grote schep naturel roeryoghurt of griekse yoghurt
klein handje musket suiker (kleine suiker bolletjes)

Aantal stukken fruit zoals bijv.
¼ ananas
handje frambozen
1 grote peer
1 appel
½ mango
1 kiwi

Frambozensaus
3 el frambozen
2 el sinaasappelsap
3 grote blaadjes munt

Aardbeiensaus
6 aardbeien
1,5 el citroensap
1 tl vanille extract

Sinaasappelsaus
sap van 1 sinaasappel (-2 el voor frambozensaus)
1 passievrucht
evt. knijpje honing
1 tl maizena

Lees meer →

Zomerse salade met kip en nectarines

Zomerse salade met kip en nectarines

Een lekkere frisse salade. Perfect met een lekker gegrild kippetje.

2 personen
10 minuten

Ingrediënten

2 handen vol gemengde sla (bijvoorbeeld eikenblad,
lollo rosso, rucola)
180 g gare kip
50 g serranoham
2 rijpe nectarines
handje hazelnoten

Vinaigrette:
3 el hazelnootolie
1 el witte wijnazijn
mespunt mosterd
zout, peper

Lees meer →
Post Tagged with , , ,

Flensje gevuld met notenmoes

Zelfgemaakte flensjes gevuld met een vullende notenmoes

Een vullend flensje voor in de winter.

4 personen
40 minuten

Ingrediënten

75g gepelde hazelnoten
50g amandelspijs
1dl appelmoes
75g bloem
1 ei
2dl melk
2el boter
3el hazelnootpasta
poedersuiker

Lees meer →
Post Tagged with