Kip pesto salde

Een lekkere simpele salade.

Broodje met Kip-pesto salade
2 personen
20 minuten
  1. Kook de eieren in 7 min hard.
  2. Snij ondertussen de kip in stukjes en bak ze gaar.
  3. Laat de eieren schrikken en snij ze in kleine stukjes.
  4. Rooster de pijnboompitten voor ca. 1 min, tot ze goudbruin kleuren.
  5. Gooi de kip, eieren, mais, pijnboompitten, mayonaise, pesto en mais in een kom en mix alles door elkaar.
  6. Serveer op een broodje en geef er komkommer en tomaat bij of mix het door de salade.

Ingrediënten

1 kipfile (200-300 g)
2 tl pesto
2 el mayonaise
4 el mais
2 middelgrote eieren
3 el pijnboompitten
Stokbrood/broodjes

evt.
Komkommer
Tomaat

Post Tagged with , , , ,

Add a Facebook Comment