Pastasalade met gerookte kip en pesto
- 26
- nov
Simpel, snel en lekker.
- 4 personen
- 15 minuten
- Kook de pasta (en laat deze afkoelen.)
- Rooster de pijnboompitten zonder oli tot ze goudbruin zijn.
- Snij de mozzarella en zongedroogde tomaten in stukjes.
- Meng in een grote kom de olijven, zongedroogde tomaten, rucola, de mozzarella en de gerookte kip.
- Schep de (afgekoelde) pasta door het mengsel.
- Voeg de pesto toe en roer alles goed door elkaar.
- Strooi de pijnboompitten en de rozijnen over de pasta.
Recept gezien op Yummyinmytummy.nl
Ingrediënten
350 g pasta
6 el pesto
3 el olijven
4 el semi-zongedroogde tomaten
100 g rucola sla
2 bollen mozzarella
400 g gerookte kip
100 g rozijnen
50 g pijnboompitten