Pastasalade met gerookte kip en pesto

Simpel, snel en lekker.

Pasta met gerookte kip, mozarella, zongedroogde tomaten en pesto
4 personen
15 minuten
  1. Kook de pasta (en laat deze afkoelen.)
  2. Rooster de pijnboompitten zonder oli tot ze goudbruin zijn.
  3. Snij de mozzarella en zongedroogde tomaten in stukjes.
  4. Meng in een grote kom de olijven, zongedroogde tomaten, rucola, de mozzarella en de gerookte kip.
  5. Schep de (afgekoelde) pasta door het mengsel.
  6. Voeg de pesto toe en roer alles goed door elkaar.
  7. Strooi de pijnboompitten en de rozijnen over de pasta.

Recept gezien op Yummyinmytummy.nl

Ingrediënten

350 g pasta
6 el pesto
3 el olijven
4 el semi-zongedroogde tomaten
100 g rucola sla
2 bollen mozzarella
400 g gerookte kip
100 g rozijnen
50 g pijnboompitten

Add a Facebook Comment