Gehaktbrood met mosterdsaus

Gehakt met filodeeg met mosterdsaus

Het bladerdeeg geeft het gehaktbrood een lekkere “crunch” en het ziet er leuk uit.

2 personen
40 minuten

Ingrediënten

500 gram rundergehakt
1 ei
een grote ui
2 tenen knoflook heel fijn
2 el mosterd
2 el tomaten ketchup
1 el fijngehakte naaldjes rozemarijn
1 kleine bos peterselie fijngehakt
zout en peper
broodkruim
1 rol bladerdeeg (snij in de lengte in 2)
8 plakjes prosciutto
handje broodkruim
1 geklopt ei

Voor de mosterdsaus
1 prei
boter
witte wijn
2 eetlepels heel grove en zachte mosterd
2 tl Ras-el-Hanout
1,5 dl crème fraîche

Lees meer →
Post Tagged with ,

Aardappelpuree ovenschotel met mais en prosciutto

Aardappelpuree met mais en prociutto

Een simpele aardappelpuree schotel als bijgerecht.

4 personen
30 minuten
203 kcal

Ingrediënten

1 kg (kruimige) aardappelen
30g prosciutto
125g mais uit blik
2 el koriander
1,5 el crème fraîche
peper
zout
1 el boter
3 el paneermeel

Lees meer →
Post Tagged with ,