Excellent friszoet broodje met verfijnde smaak.
- 2 broodjes
- 10 minuten
Ingrediënten
2 broodjes of 4 sneetjes
2 el geitenkaas
2 el abrikozenjam
½ appel
2 aardbeien
½ citroen
6 verse blaadjes basilicum
Excellent friszoet broodje met verfijnde smaak.
2 broodjes of 4 sneetjes
2 el geitenkaas
2 el abrikozenjam
½ appel
2 aardbeien
½ citroen
6 verse blaadjes basilicum
OoooOooh zo verrukkelijk en super-de-luxe lunch, brunch of nagerecht. Perfect voor Pasen, Kerst of andere feestelijke gelegenheid.
handje amandelen
handje hazelnoten
handje crunshy cruesli
5 grote blaadjes munt
handje kristalsuiker
handje chocolade naar smaak
grote schep naturel roeryoghurt of griekse yoghurt
klein handje musket suiker (kleine suiker bolletjes)
Aantal stukken fruit zoals bijv.
¼ ananas
handje frambozen
1 grote peer
1 appel
½ mango
1 kiwi
Frambozensaus
3 el frambozen
2 el sinaasappelsap
3 grote blaadjes munt
Aardbeiensaus
6 aardbeien
1,5 el citroensap
1 tl vanille extract
Sinaasappelsaus
sap van 1 sinaasappel (-2 el voor frambozensaus)
1 passievrucht
evt. knijpje honing
1 tl maizena
Wil je het simpel houden, neem dan makreel met mayonaise, komkommer en tomaat. Maar met een beetje extra moeite gooi je er een hoop extra vitamines en mineralen bij, waardoor het nog lekkerder wordt.
200g gerookte makreel
1 granny smith appel
1 avocado
2 middelgrote tomaten
10cm komkommer
(krop) ijsbergsla
Voor de saus
4 el Mayonaise
4 tl limoensap ( ca. ½ limoen)
3cm wasabipasta
peper
zout
1 a 2 lente ui
Een keer wat anders dan een boterham met kaas.
2 eieren
1 rode ui
½ komkommer
zoete appel
1 el mayonaise
evt. limoen
Er zijn veel recepten voor crumble te vinden. Dit recept heeft de juiste verhoudingen te pakken, waardoor dit dessert zich plaatst bij de lekkerste toetjes.
2 appels
1 bananen
1/2 tl kaneel
1/2 zakje vanillesuiker
1/2 el basterdsuiker
1/2 el roomboter
100 g bloem
100 g roomboter
75 g suiker
4 bolletjes slagroomijs